Site icon Virágot egy mosolyért

Mentősök boldogtalan karácsonyi köszöntője

fekete hunyor fehér virágai

Az utóbbi években megszokhattuk már, hogy az Országos Mentőszolgálat tagjai videóban köszöntik a karácsonyt. A tavalyi ötletes, zenés videó után az idén „Boldogtalan a mentőszolgálat idei karácsonya” címmel tettek közzé egy filmet, amiben fontos üzenetet fogalmaznak meg. Fogadjunk szót és „tartsátok be a mi Palink tanácsait, mert minden élet számít!” Nézd meg, milyen a mentősök karácsonyi köszöntője 2020-ban!

Az idei videóra nem is túl jó kifejezés a karácsonyi köszöntő. Sokkal inkább karácsonyi üzenet. Kérés mindannyiunkhoz, mindannyiunk érdekében.

BOLDOGTALAN A MENTŐSZOLGÁLAT IDEI KARÁCSONYA❗️😟🎄🖤🚑🇭🇺
Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ez talán a mentők eddigi legnehezebb karácsonya. Magyarország 255 mentőállomásán, 8500 bajtársunkkal egész évben készen álltunk, hogy segíteni tudjunk több, mint 1 millió bajbajutottnak, és emellett több, mint félmillió covid mintavételt végeztünk eddig. A magánéletünkben is mindent megtettünk, hogy egészségben szolgálhassuk hivatásunkat, de sajnos a korona vírus a mentők közösségét is érintette. Több bajtársunkat is elveszítettük a harc során, ami beárnyékolja az idei karácsonyunkat. De a “harc” még nem ért véget, és mi nem adjuk fel! Fontos, hogy tartsátok be a mi Palink tanácsait, mert minden élet számít! Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Fogadjunk szót, mert a „harc” még nem ért véget és Ők nem adják fel!

Mentősök karácsonyi üzenete 2020

Akár azt is gondolhatnánk, hogy akinek olyan kemény munkája van, mint a mentősöknek, nem marad energiája a humorra. Tavalyi viedójukban jócskán rácáfoltak erre. Két életmentés között is szakítottak időt arra, hogy elkészítsék saját humoros karácsonyi köszöntőjüket. Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Nyomd meg a lejátszás gombot és hadd szóljon!

Mentősök vidám karácsonyi köszöntője 2019

Amíg ilyen jól megy mentőseinknek az életmentés is, addig gond egy szál sem!

Exit mobile version