Site icon Virágot egy mosolyért

Őszi virágos kvíz – Teszteld a tudásod!

Egy könnyed kis játékra hívlak. Kisérleti jelleggel készítettem egy őszi kvízt csupán öt kérdéssel. Igazán kíváncsi vagyok a fogadtatásra, arra, hogy tetszik-e egyáltalán az olvasóknak a most összeállított őszi virágos kvíz. Legfőkébb pedig az izgat, hogy lenne-e igény arra, hogy időnként hasonló kvízekkel jelentkezem itt az oldalon. Megköszönöm, ha kitöltöd a kvízt és hozzászólásban elmondod az őszinte véleményed.

Őszi virágok

Az őszi virágok a természet szépségét és átmenetét szimbolizálják az őszi szezonban. A melegséget és a nyugalmat képviselik, miközben élénk színeket és finom szirmokat mutatnak. Néhány gyakori őszi virág a krizantém, a körömvirág, a dáliák és az árvácskák. Ezek a virágok a kertekbe, tájképekbe és virágkompozíciókba meghittséget és bájt visznek. Az őszi virágok gyakran kapcsolódnak a hálaadáshoz és más szüreti ünnepekhez is, mivel eleganciát és természetes pompát kölcsönöznek az ünnepi dekorációknak.

Őszi virágos kvíz

A kvízt úgy állítottam össze, hogy egyszerű, könnyen megválaszolható kérdések legyenek benne. A helyes válasz megtalálását fotókkal segítem. Szintén az egyszerűség kedvérért csak két válasz lehetőséget adtam meg. Az egyik válasz garantáltan helyes.

Ha némi segítségre van szükséged, ajánlom a Balkonada.hu oldalam. Bár szerintem a kitöltés közben nem sok lehetőséged lesz a válaszok keresgélésére, mert köt az időlimit.

Minden egyes kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Az összes kérdés megválaszolása után megjelenik az eredményed is, így ellenőrizheted, hogy melyik válaszaid voltak helyesek, és esetleg hol vétettél.

Lehetőséged van arra is, hogy a kvíz alatt lájkold a kérdéssort, megoszd a Facebookon, elküldd e-mailben vagy éppen szöveges véleményednek adj hangot.

Nagyon köszönöm, ha kitöltöd a kvízt és véleményeddel segítesz eldönteni, hogy legyen-e folytatás, azaz készítsek-e további hasonló feltörőket.

Kattints a „Kitöltöm” gombra, ha készen állsz a tudásod tesztelésére és a kvíz kitöltésére.

Exit mobile version