Kérdőív a Virágot egy mosolyért! 2016 napról

A kérdőív a Virágot egy mosolyért! 2016 napról arra szolgál, hogy megtudjuk mit gondolnak az eseményről a legfontosabb szereplők. A Virágot egy mosolyért! nap nem jöhetett volna létre a virágüzletek, virágkötők nélkül. Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a véleményetekkel, ezért szeretném kérni, hogy legyetek szívesek töltsétek ki az alábbi kérdőívet, hogy a véleményeteket figyelembe véve a jövő évben még eredményesebbek lehessünk. A kitöltés maximum 5 percbe telik, de hatalmas segítség számunkra.

Kérdőív a Virágot egy mosolyért! 2016 napról

Az anonim (se nevet, se emailcímet nem kérünk) kérdőív azért készült, hogy megismerjük a Virágot egy mosolyért! akcióban résztvevő virágüzletek, virágkötők véleményét és azokat figyelembe véve, a beérkező ötleteket felhasználva javítsunk a folyamatokon, még vonzóbbá tegyük a virágosztást.

A pár egyszerű kérdésre adott válaszod óriási segítség a szervezőknek.
Köszönjük, hogy kérdőív kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a jövőre még sikeresebb lehessen a Virágot egy mosolyért! rendezvény!

A kérdőív 2016. július 15-ig lesz elérhető, addig tölthető ki. A kitöltés nincs semminemű bejelentkezéshez kötve, így a többszörös kitöltés nem zárható ki. Ennek ellenére, kérek mindenkit, hogy csak egyszer töltse ki, hisz a többszörös kitöltéssel torzulnak az adatok, nem fogunk reális képet kapni.

A válaszok feldolgozása és kiértékelése után, várhatóan a július 25-i héten itt az oldalon közzétesszük a felmérés eredményét.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük