Adataid teljesen biztonságban vannak

Számomra mindig is kiemelten fontos volt a blogolvasók, hírlevél feliratkozók, üzleti partnereim személyes adatainak védelme. A 2018. május 25-én hatályba lépő az Általános adatvédelmi rendelet (General Data Protection Regulation – „GDPR”) szabályozza a velem megosztott személyes adatok kezelését és felhasználását.

A GDPR felülírja a meglévő adatvédelmi szabályokat, egységesíti az uniós tagállamok adatkezelési szabályait. Célja, hogy a természetes személyek, így Te mint hírlevél feliratkozó is nagyobb ellenőrzést gyakorolhass a személyes adataid gyűjtése, tárolása, megosztása és felhasználása felett.

Szeretnélek biztosítani, ahogy eddig is, a továbbiakban is biztonságban vannak a velem megosztott személyes adataid. Szeretném azt is biztosítani, hogy megérts, hogyan használom fel az adataidat a jobb és személyre szabottabb vásárlói élmény biztosítása érdekében.

A fenti okokból a frissítettem az Általános Szerződési Feletételeimet (ÁSZF) és az Adatkezelési tájékoztatót. Az új, 2018. május 25-től érvényes szabályzatok információt nyújtanak személyes adataid honlapjaimon történő felhasználásáról.

Neked nincs semmilyen különösebb teendőd, de javaslom, hogy tekints át milyen változások történtek az Adatkezelési tájékozóban, hogy tisztában legyél a Téged érintő változásokkal.

Az ÁSZF elérhetősége:

https://viragutazo.hu/wp-content/uploads/ASZF.pdf

Az adatkezelési tájékoztató:

https://viragutazo.hu/wp-content/uploads/Adatkezelesi-tajekoztato.pdf

Fontos,  az új adatvédelmi rendelettel összefüggő változás, hogy a képeslapküldés 2018 májusában megszűnt az oldalon.

Ha most szeretnél feliratkozni a Balkonada hírlevelekre, most itt megeheted!

Balkonada – kertészkedős és életmód magazin

Közel és távol – utazási tippek

Hírlevél feliratkozás – Közel és távol

A biztonság mellé kellemes időtöltés kívánok!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük